Companie  »   Despre noi

Despre noi

Publicat la data: 2013-03-30
 

Aria de operare

Societatea Aquatim furnizează servicii de alimentare cu apă şi de canalizare în Timişoara şi mai multe localităţi din judeţul Timiş. Activitatea din judeţ este coordonată de sucursalele din oraşele Buziaş, Deta, Făget, Jimbolia şi Sânnicolau Mare. Pentru a afla care sunt localitățile în care Aquatim furnizează servicii, faceți clic pe ARIA DE OPERARE.

Cifre reprezentative, investiții, obiective
Principalele noastre responsabilităţi se îndreaptă către siguranţa şi confortul clienţilor şi protecţia mediulu. Pentru a asigura acest lucru, am implementat, în staţiile de tratare şi în staţia de epurare din Timişoara, tehnologii moderne de proces şi sisteme automate de monitorizare şi control. Un dispecerat central preia la orice oră, sesizările clienţilor. Calitatea apei este verificată în fiecare zi în laboratorul societăţii, care deţine o certificare RENAR. Pentru mai multe detalii şi cifre cheie din activitatea societăţii, accesaţi secţiunea Publicaţii și rapoarte.

Aquatim face investiții de anvergură în regiune. În prezent, este în derulare un PROGRAM DE INVESTIȚII de circa 119 milioane de Euro, pentru extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă şi canalizare în 12 localităţi din judeţul Timiş, finanțat prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

Respectarea angajamentelor de calitate asumate de companie este certificată şi prin sistemul de management integrat calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională, implementat din anul 2005, şi licenţa de operare clasa întâi, eliberată de autoritatea naţională de reglementare.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta