Factura explicată

Factura explicată, în detaliu.

Analize apă, contra cost

Laboratorul societăţii Aquatim de control al calității apei face analize ale apei, contra cost, la cererea clienţilor.

Parametri de calitate ai apei distribuite

Societatea Aquatim monitorizează continuu calitatea apei potabile, începând cu procesul de tratare şi până la robinetele consumatorilor, prin monitorizare automată în timpul procesului, verificarea în laborator, prin analize de calitate şi monitorizarea...

Fântâni publice forate Timișoara

Apa provenită din fântânile publice forate din municipiul Timișoara este analizată de către Direcția de Sănătate Publică Timiș și Aquatim. Vedeți alăturat datele referitoare la monitorizarea fântânilor publice din Timișoara.

Parametri de calitate ai apei epurate

Calitatea apei epurate deversate în râul Bega este monitorizată în cadrul unui program stabilit de societatea Aquatim, împreună cu Administrația Bazinală de Apă Banat. Vedeți alăturat rezultatele programului de monitorizare.

Servicii de vidanjare

Aquatim asigură servicii de vidanjare pentru persoane fizice și instituții. Pentru agenţi economici, Aquatim asigură numai serviciul de preluare şi procesare a apelor uzate la stația de epurare. Utilajele specializate ale societății – vidanje și autospeciale combinate womă-vidanjă – sunt folosite, prioritar, pentru programele de mentenanță a rețelelor publice de canalizare.

Precipitații - comunicări ANM

Comunicările centrului meteo privind cantitățile de precipitații înregistrate lunar în localități din județul Timiș.

Glosar de termeni

Aflaţi care este diferenţa dintre branşament şi racord, ce înseamnă apă pluvială şi alte definiţiile ale termenilor folosiţi în limbajul de specialitate.

 

top